Oma ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Tarjoustuotteet »   Suomen Verkkomaksut

Tällä hetkellä olette:

Verenpaineen hallinta

Uuden tutkimuksen mukaan jo varhaislapsuudessa (vauvana) ravintoon lisätyt välttämättömät rasvahapot pitävät lapsen verisuonet joustavina ja ehkäisevät hänen sairastumistaan verenpainetautiin myöhemmin elämässään.

Foolihappo (800 µg/vrk) ehkäisee tehokkaasti verenpaineen nousua. Kohonneeseen verenpaineeseen liittyy usein veren homokysteiinin kohoaminen, mikä voidaan nykyisin helposti todeta verikokeesta. Kohonnut arvo normalisoituu helposti, edullisesti ja turvallisesti foolihapon, B6- ja B12-vitamiinien yhdistelmällä. Myös soijan isoflavonoidit alentavat homokysteiiniä sekä verenpainetta. Karnosiini ja kalsiumpyruvaatti ehkäisevät verenpaineen nousua ja lisäksi ne suojaavat kohonneen verensokerin haitoilta. Kalsiumpyruvaatti on lisäksi hyvä rasvanpolttaja ja karnosiini toimii leptiinin vastavaikuttajana; molemmet aineet auttavat siis myös laihduttajia.

Koti- ja ulkomaisten tutkimusten mukaan C-vitamiinin ja magnesiumin vaje nostaa verenpainetta. Uusimpien tietojen mukaan C-vitamiinihoito estää verisuonen sisäseinämän repeämistä ja suonen tukkeutumista. C-vitamiini siis suojaa sydän- ja aivoinfarkteja vastaan. Magnesiumin verenpainetta alentavasta vaikutuksesta on jo yli 1000 tieteellistä dokumenttia (MEDLINEssa). Magnesiumia kannattaa ottaa ennalta ehkäisyyn päivittäin 350 mg ja hoitoon 500-700 mg, mieluiten yhdessä foolihapon ja muiden B-ryhmän vitamiinien kanssa.

E-EPA tai E-EPAn ja E-DHA:n yhdistemä – mieluiten sellainen, jossa on mukana D-vitamiinia – helokkiöljy ja oliiviöljy, joko lusikalla pullosta taikka kapselina, täydentävät suojaravinteiden antamaa suojaa sydän- ja verisuonivaurioita vastaan.

Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.